dinsdag 21 december 2010

De Bushuisbibliotheek rond Kerst/Oud & Nieuw

Ondanks allerlei verontrustend nieuws op het gebied van het tertiair onderwijs (ik noem dichtbij huis alleen maar even de financiŃ‘le
 tekorten bij de UvA-opleiding politicologie en de door het kabinet bedachte verhoging van het collegegeld voor "langstudeerders" ) wordt het straks gewoon weer Kerstmis.
Tussen Kerst en Nieuwjaar gaat de UvA dicht: hoog tijd om een mooi, interessant boek te lenen, door de sneeuw naar huis te glibberen en met boek en een glaasje gluhwein bij de kachel plaats te nemen!

De Bushuisbibliotheek sluit vrijdag 24 december om 15.00 uur. Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december zijn we gesloten. Maandag 3 januari 2011 is de bibliotheek weer geopend.
Het Studiecentrum Bushuis sluit op vrijdag 24 december eveneens om 15.00 uur. Verheugend bericht voor studenten is dat het Studiecentrum in de week tussen Kerst en Oud & Nieuw wel geopend is: van 09.45 tot 18.00 uur.
Benieuwd naar de openingstijden van andere UvA-bibliotheken en Studiecentra? Zie dan het handige totaalschema van de UB.

Iedereen fijne kerstdagen toegewenst & een strijdbaar 2011!